bbqaanhuis bbqaanzee vuur gastronomie thuis feest communie trouw bedrijfsfeest goed weer eten vlees vis vuur menu
BBQ AAN HUIS: Feeling For Fire
BBQ aan huis

BBQ aan huis

Bij goed weer leven we allen graag buiten, niet noodzakelijk met stijf gedekte tafels maar wel veeleer gezellig én met lekker eten op de bbq in gezelschap van de beste vrienden en familie en het (bijna) onmisbare glaasje wijn. Grillen boven gloeiend vuur is zowat de oudste bakmethode sinds mensenheugenis, iedereen doet het graag zonder al te veel poespas.

Sinds kort kennen we ook de gastronomische bbq waarbij vooral de smaak telt en de aroma’s en sappen van het vlees en de vis bewaard blijven. Bij zo’n bbq’s werken we vooral met hout van fruitsoorten of massief beukenhout waar wij van bbqaanhuis vooral mee werken.

Barbecue catering met Oklahoma Joe smokers

De meest geschikte bbq voor aan authentieke smaak is de zogenaamde ‘amerikaanse locomotief’ waarvan de Oklahoma Joe zowat de bekendste is. Hier wordt de warmte geproduceerd in het eerste gedeelte van de bbq waardoor het lekkers nooit rechtstreeks in verbinding staat met het vuur en aldus het schadelijke verbranden uitgesloten wordt.

In de rookpijp worden ook gerechten gerookt. Ook wij van bbqaanhuis werken uitsluitend met zo’n ‘locomotieven’. De missie van bbqaanhuis is de bbq heruit te vinden op een gastronomische manier. Vooral ‘slow-cooking’ kenmerkt bbqaanhuis, langzaam pure en verse ingrediënten bereiden zodat smaak en geur optimaal tot hun recht komen en het vlees zijn optimale malsheid behoudt.

Verras vrienden, familie, zakenrelaties of als incentive voor uw bedrijf!. U als gastvrouw (heer) hoeven die avond enkel de tafel te dekken. Borden bestekken en glazen worden door onze diensten gratis meegebracht (tot 30 pers gratis) bovendien nemen we ook de afwas mee!

Een feest waar ook u zelf optimaal van kan genieten. Bbqaanhuis staat 7 dagen op 7 tot uw dienst voor gastronomische feestjes vanaf 20 pers tot 2000 pers.

Reserveer hier uw barbecuefeest