Meer info ?

Reeds meer dan 10 jaar verzorgen wij gastronomische feesten aan huis van min. 20 tot 2000 personen en meer. We zijn steeds persoonlijk aanwezig en sturen geen ploegen met personeel de hort op. Wij garanderen u een perfect verloop van uw feest (communie ,lente, bedrijf, privé, evenementen,verjaardagen, jubileums, pensionering enz...)

Vind ons in Gault & Millau 2018

Sinds 2014 hebben wij  een gastronomisch restaurant (Flammazien ) in hartje Dendermonde. 3 jaar later werden we opgenomen in de culinaire gids Gault&Millau. Ook in het restaurant werken wij een op reuzegrote ingebouwde Oklahoma Joe en doen wij uitsluitend aan firewood cooking. Alle hoofdingrediënten worden traag gegaard, gegrild en gerookt op eik en beukenhout.

U bent er steeds welkom indien u eerst onze smaken wenst te ontdekken alvorens een feest te reserveren.

Omdat ieder feest uniek is geven wij pas prijzen vrij na een vrijblijvend persoonlijk gesprek met onze klanten. Het is dus niet mogelijk gewoon via e-mail of telefonisch prijslijsten aan te vragen. We maken graag onze tijd vrij om dit met vrijvblijvend met jullie te bespreken, aangepast aan julie feest zodat u een correcte prijs ontvangt.

Onze prijzen omvatten bbq, hout,borden,bestekken én de afwas inbegrepen.
Het is onze bedoeling de gastheer en gastvrouw zoveel mogelijk te ontlasten zodat jullie ten volle kunnen meegenieten van het feest.

Smakelijke groeten , Ann  (maitre) en Didier (chef)