Meer info ?

Reeds meer dan 10 jaar verzorgen wij gastronomische feesten aan huis van min. 20 tot 2000 personen en meer. We zijn steeds persoonlijk aanwezig en sturen geen ploegen met personeel de hort op. Wij garanderen u een perfect verloop van uw feest (communie ,lente, bedrijf, privé, evenementen,verjaardagen, jubileums, pensionering enz...)

Vind ons in Gault & Millau 2018

Tot en met 2020 hadden wij  ook een gastronomisch restaurant (Flammazien ) in hartje Dendermonde. 3 jaar later werden we opgenomen in de culinaire gids Gault&Millau. Ook in het restaurant werkten  wij een op reuzegrote ingebouwde Oklahoma Joe en deden wij uitsluitend aan firewood cooking. 

Omdat ieder feest uniek is kunnen wij pas prijzen geven na een vrijblijvend persoonlijk gesprek met onze klanten. Het is dus niet mogelijk gewoon via e-mail of telefonisch prijslijsten aan te vragen. We hebben gastronomische menu's in diverse prijsklassen. We maken graag tijd vrij om dit met jullie te bespreken, aangepast aan julie feest zodat u een correcte , vaste prijs ontvangt zonder verrassingen achteraf.

Onze prijzen omvatten bbq, hout,borden,bestekken én de afwas inbegrepen.
Het is onze bedoeling de gastheer en gastvrouw zoveel mogelijk te ontlasten zodat jullie ten volle kunnen meegenieten van het feest. Wij komen langs in gans België.

Smakelijke groeten , Van Autreve Didier .